1. Persoonlijk advies
  2. Direct uit voorraad leverbaar
  3. Bel of app 06 33 44 31 00
    (tot 18.00 uur)

Over Ons

Bent u op zoek naar extra verkoeling tijdens de warme zomerdagen? 
Of wilt u uw woning, kantoor/bedrijfsruimte, uw vakantiewoning/chalet of werkruimte "Goedkoop" verwarmen in de wintermaanden (of bij kille voor en najaarsavonden) dan bent u bij Aircoplaza Zwolle aan het juiste adres. Wij zijn een groothandel en tevens importeur van de merken Mitsubishi Electric - Daikin - LG GREE, CHIGO - AC1 AUX - Mitsubishi Heavy industries. U bent aan het juiste adres als u kiest voor een " High Quality "  Airconditioning. Ook is het belangrijk om de voor en nadelen te kennen en het is ook zeer belangrijk om te weten hoe een aircosysteem werkt. Wij van Aircoplaza Zwolle informeren u hier graag over.

Daarom nodigen wij u uit in onze showroom om te  bepalen welk merk en type aircosysteem het best geschikt is voor de situatie bij u thuis. Ons motto luidt  "Grote voorraad, Lage Prijzen", zodat je altijd snel bent voorzien van het voor u juiste aircosysteem. 

Wij verkopen ook graag aan installateurs en franchisenemers. Bent u geïnteresseerd? 
Bel of app ons dan direct op: 0633 44 3100 - 06 2002 9008 voor een afspraak of kom naar onze showroom/afhaalmagazijn te Zwolle. 

 

BELANGRIJK:
Wij van Aircoplaza Zwolle zijn als koeltechnisch bedrijf volledig F-gas gecertificeerd: wij zijn in het bezit van de BRL 100 en BRL 200. Dit kunt u kunnen verifiëren bij de daartoe bevoegde instanties. Dit is evenwel nodig als een bedrijf koeltechnische monteurs in dienst heeft die aircosystemen monteren en reparaties uitvoeren.

Het is niet toegestaan een airco in bedrijf te stellen indien u niet in het bezit bent van deze 2 certificeringen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het vooraf komen bekijken van onze producten is zeker mogelijk (wel graag tijdens onze openingstijden). Al onze wandsplit airco systemen zijn gevuld met het milieuvriendelijke R32 koudemiddel, dus in principe als u zelf handig bent, kunt u het gehele systeem zelf wel monteren. Dit bespaart u zeker 40% in de prijs ten opzichte van een bedrijf waar u de airconditioner koopt en die de airconditioner komt installeren bij u thuis! 

Ter info: het in bedrijf stellen van een aircosysteem moet door een erkend gecertificeerde STEK-monteur gedaan worden. Ook alle benodigde extra toebehoren zoals leidinggoten, muurbeugels, leidingsets in alle maten en lengtes, aanstuur bedrading, opstelblokken  enz. enz. hebben wij op voorraad.   Ons motto is "Grote voorraad, Lage prijzen" !  

 

Wij zijn voor Zwolle en omstreken dé marktleider en tevens aircogroothandel en importeur van diverse A-merken airco systemen:  MITSUBISHI ELECTRIC & HEAVY INDUSTRIES  - DAIKIN - LG - CHIGO - AUX - GREE -  AC1.  

Bent u franchisenemer, webshophouder of installateur?
Dan komen wij graag met u in contact en laten wij u graag weten wat de groothandelsprijzen van onze aircosystemen en toebehoren zijn. Rijd snel bij ons langs, dan kunnen we deze spoedig met u bespreken. Wij leveren u graag aircosystemen tegen de laagste prijzen ........Hoe groter de afname aantallen, hoe lager de prijzen.
Tevens bezorgen wij door heel Nederland uw order binnen 24-48 uur bij u aan huis of rechtstreeks bij uw klant. 

 

Groeten,

Berry en Jordy 
aircoplazazwolle.nl